Sitemap | Contact   

Schoonderbeek BV
Bouw- en Aannemingsbedrijf
Computerweg 16
3821 AB Amersfoort

tel: 033-455 83 65
fax: 033-455 03 66

info@schoonderbeek-bv.nl

Routebeschrijving


 

 

 

 

 

 

Project: YMCA Leusden

Doordat het bestaande kampeerhuis van YMCA Leusden is afgebrand. Was de opdrachtgever genoodzaakt een nieuwe kampeerhuis te bouwen. Na een voorselectie van diverse aannemers is Schoonderbeek BV uitgenodigd samen met 3 andere aannemers om een prijsaanbieding te doen voor het realiseren van de nieuwe accommodatie. Door de juiste prijs/kwaliteit verhouding is de opdracht aan Schoonderbeek BV verstrekt.
In het kampeerhuis zijn een grote kampschuur, een mulifunctionele ruimte, een woonkamer, professionele keuken, douches en toiletvoorzieningen ondergebracht. Op de verdieping bevinden zich de slaapkamers voor het personeel.

Het kampeercentrum YMCA is mooi gelegen in de bossen van landgoed Den Treek. Bezoekers kunnen verblijven in één van de negen tentenkampen rondom het kampeerhuis. Het kampeerhuis biedt beschutting aan de gasten en vormt de spil van het kampeerterrein.

Qua materialisering zoekt het gebouw aansluiting bij het bosgebied. De constructie, gevels en binnenwanden zijn opgebouwd in hout en worden gedekt door een pannendak. De samenstelling van bouwdelen is uitgevoerd met een duidelijke voorkant die zich richt op het kampeerterrein. De ruim overkragende kapvorm aan de voorzijde biedt beschutting aan groepen die hier verzamelen. In de kampschuur wordt de centraal geplaatste open haard geflankeerd door wanden van boomstammen.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © Schoonderbeek