Sitemap | Contact   

Schoonderbeek BV
Bouw- en Aannemingsbedrijf
Computerweg 16
3821 AB Amersfoort

tel: 033-455 83 65
fax: 033-455 03 66

info@schoonderbeek-bv.nl

Routebeschrijving


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rosato
Nu in de verkoop! 10 woningen 'Rosato' Vathorst (De Bron) in Amersfoort

Bij de ontwikkeling van 'Rosato' worden aantrekkelijke geschakelde woningen gerealiseerd. De gevels zijn uit een rood-genuanceerde steen van hoogwaardige kwaliteit opgetrokken. De daken zijn voorzien van keramische antracietkleurige pannen. De woningen, met ruime achtertuin, zijn voorzien van erkers en een grote garage met parkeergelegenheid op eigen terrein.

'Rosato' ligt tegenover bestaande houtwallen in een waterrijke omgeving, nabij de vele voorzieningen van Vathorst én de ontsluitingswegen, fietspaden en wandelroutes.

Nu diverse delen van Vathorst vaste vormen hebben aangenomen, neemt de nieuwsgierigheid naar de nog te bouwen stadsdelen alleen maar toe. Neem bijvoorbeeld De Bron: een veelbelovende wijk, die met een wijds waterhart, een levendige boulevard en een divers voorzieningencluster het culturele centrum van heel Vathorst belooft te worden.Vathorst is in verschillende opzichten een heel andere wijk dan menige andere nieuwbouwwijk in Nederland. De wijk, qua omvang met een duidelijke stadsallure, zal bestaan uit allerlei kleinere en grote deelplannen. Elk met hun eigen sfeer en stijl, variërend van zowel hechte stedelijke bebouwing als landschappelijke, groenrijke woonbestemmingen en waterrijk wonen zoals in 'Rosato' [De Bron] gerealiseerd gaat worden.

De geschakelde woningen staan in een omgeving met vrij uitzicht op sloten, bosschages, houtwallen en een idylische waterpartij met park. De tuitgevels en de uitstekende rollagen langs de raampartijen geven de woningen een 'oud Hollandsch' karakter. De erkers (optie) geven een rijke lichtinval in uw 'living'.

Koopprijs vanaf: € 355.000,-- v.o.n.

Voor meer informatie, klik hier

Voor meer informatie neem contact op met: Woonvast: tel 033 422 10 10

 

 

 

 

.

 

 

 

Copyright © Schoonderbeek