Sitemap | Contact   

Schoonderbeek BV
Bouw- en Aannemingsbedrijf
Computerweg 16
3821 AB Amersfoort

tel: 033-455 83 65
fax: 033-455 03 66

info@schoonderbeek-bv.nl

Routebeschrijving


 

De Laakse Kaap
Markenhaven, Muidenkade, Schellingwoudegracht en Scharwoudestraatt, Amersfoort

De Laak Vathorst Amersfoort (bouw reeds gestart)

Grachtenstad De Laak kent een diversiteit aan ‘wooneilanden’ en ‘De Laakse Kaap’ maakt hier deel van uit. Hier worden statige grachtenpanden gerealiseerd, met zicht op brede waterpartijen en aangrenzende grachtengevels. De royale panden bestaan uit drie woonlagen met een optie tot opbouw.

Er zijn diverse type woningen met allemaal inventieve parkeeroplossingen. De meeste woningen hebben 2 opstelplaatsen voor het parkeren. De statige voorgevels zijn gelegen op de erfgrens en door deze stedenbouwkundige aanpak zijn er bij de diverse woningtypes riante terrassen aan de achterzijde van de woning gecreëerd. Daardoor ontstaan er ruime achtertuinen, die lager zijn aangelegen waardoor u een prachtig overzicht op uw tuin heeft.Ligging:
Vathorst wil een open, toegankelijk gebied zijn dat gemakkelijk bereikbaar is met alle middelen van vervoer. Bent u met de auto? Dan neemt u op de A1 afslag 13 richting Amersfoort noord. Hiervandaan wordt u behulpzaam naar de diverse deelgebieden geleid. De parkeervoorzieningen zijn vaak verdiept of ondergronds aangebracht, waardoor Vathorst een ‘schoon’ gebied blijft, vrij van ontsierend parkeergeweld. Vathorst verlaten is eenvoudig, omdat er een directe verbinding is met de A1 en de A28. Hierdoor staan alle richtingen voor u open. Gaat u liever met de trein of bus, dan zult u het eigen NS-station (vanaf medio 2006) en het hoogwaardig netwerk van openbaar vervoer als bijzonder prettig ervaren. Als fietser profiteert u van de speciale snelfietsroutes naar en vanaf Amersfoort.

Download de PDF voor meer informatie: Laakse Kaap

Voor meer informatie neem contact op met:

Woonvast: tel 033 422 10 10

Schoemans makelaars: tel: 033 467 12 00

Meeus: tel: 033 464 02 47

.

 

 

 

Copyright © Schoonderbeek