Sitemap | Contact   

Schoonderbeek BV
Bouw- en Aannemingsbedrijf
Computerweg 16
3821 AB Amersfoort

tel: 033-455 83 65
fax: 033-455 03 66

info@schoonderbeek-bv.nl

Routebeschrijving


 

De Laakse Haven
Kuinrestraat, Amersfoort

De Laakse Haven in het Noordelijke deel van Vathorst behoort tot de meest aantrekkelijke wijken van dit gebied. Water is sfeerbepalend, zowel voor het landschap als voor de woningen. Met de Laak als spil van dit 'natte' landschap, uitgebreid met fraaie grachten en bomen.

27 grachtenpanden:
Zelden is variatie zo breed ingevuld als bij de Grachtenpanden. U kunt in principe kiezen uit 7 basistypes met 4, 5 of 6 kamers. Hiernaast kunt u naar hartelust variëren in de indelingsmogelijkheden. De inhoud van de woningen is zeer royaal. Bij veel woningen kan de keuken op de begane grond worden geprojecteerd, dicht bij het heerlijke buitenterras en het water van de gracht. In deze laatste fase van de Laakse Haven hebben we besloten de auto te ontrekken aan het straatbeeld. Daarom heeft iedere woning minimaal één parkeerplaats.

6 Grachtappartementen
Voor mensen die niet die enorme ruimte wensen van de Grachtenpanden, maar toch het genoegen willen smaken van het wonen in een fantastische grachtenomgeving, ontwikkelden wij zes Grachtappartementen.
Het kleinschalige appartementen-complex is ontworpen in overeenstemming met de sfeer van de Laakse Haven en ligt verscholen achter twee aantrekkelijke gevels. De appartementen hebben twee slaapkamers, een badkamer, een separaat toilet en een balkon. Ieder appartement beschikt over een parkeerplaats in de ondergelegen stallingsgarage.Ligging:
Vathorst wil een open, toegankelijk gebied zijn dat gemakkelijk bereikbaar is met alle middelen van vervoer. Bent u met de auto? Dan neemt u op de A1 afslag 13 richting Amersfoort noord. Hiervandaan wordt u behulpzaam naar de diverse deelgebieden geleid. De parkeervoorzieningen zijn vaak verdiept of ondergronds aangebracht, waardoor Vathorst een ‘schoon’ gebied blijft, vrij van ontsierend parkeergeweld. Vathorst verlaten is eenvoudig, omdat er een directe verbinding is met de A1 en de A28. Hierdoor staan alle richtingen voor u open. Gaat u liever met de trein of bus, dan zult u het eigen NS-station (vanaf medio 2006) en het hoogwaardig netwerk van openbaar vervoer als bijzonder prettig ervaren. Als fietser profiteert u van de speciale snelfietsroutes naar en vanaf Amersfoort.

Download de PDF voor meer informatie: Laakse Haven

Voor meer informatie neem contact op met:

Woonvast: tel 033 422 10 10
Schoemans makelaars: tel: 033 467 12 00
Meeus: tel: 033 464 02 47

 

 

 

 
Copyright © Schoonderbeek