Sitemap | Contact   

Schoonderbeek BV
Bouw- en Aannemingsbedrijf
Computerweg 16
3821 AB Amersfoort

tel: 033-455 83 65
fax: 033-455 03 66

info@schoonderbeek-bv.nl

Routebeschrijving


 

Het Buitenveld
Buinerveen en Zegerveen, Amersfoort.

In Het Buitenveld komen 11 bijzondere woningen, bijzonder door de opvallende stijl-elementen in de gevelbelijningen die zowel in- als uitlopend vormgegeven zijn en de daarop aangepaste schuine speelse daklijnen. De gevels zijn uit een verschillende steen met warme tinten en van hoogwaardige kwaliteit opgetrokken. De daken zijn voorzien van antracietkleurige pannen. Rondom de woningen zijn waterpartijen aangelegd, die het gevoel van rust benadrukken. De vele raampartijen zorgen voor mooie lichtvallen in de ruime woon- en slaap vertrekken. Dat biedt een positieve leefomgeving.

De woningen zijn dusdanig gesitueerd dat de ruime tuinen op het zonnige zuiden liggen, zodat u optimaal kunt genieten op uw terras, van het voorjaar, de zomer en het najaar. Een aangenaam gevoel om naar uit te kijken. Het Buitenveld ligt nabij de vele voorzieningen van Vathorst én nabij de ontsluitingswegen, fietspaden en wandelroutes gelegen in een groenrijke omgeving.

‘Het Buitenveld’ is vernoemd naar de boerderij aan de Buitenveldseweg 3. Buitenveld ligt ten zuid-oosten van de historische, karakteristieke Boerderij ‘De Vathorst’.

Plattegrond bouwnrs. 2,4,6 en 8
Plattegrond bouwnrs. 3,5,7 en 9
Plattegrond bouwnr. 10

Voor meer informatie neem contact op met:

Woonvast: tel: 033 422 10 10

Drenth Makelaars: tel:033 465 26 02

 

 

 

 

 


Copyright © Schoonderbeek