Sitemap | Contact   

Schoonderbeek BV
Bouw- en Aannemingsbedrijf
Computerweg 16
3821 AB Amersfoort

tel: 033-455 83 65
fax: 033-455 03 66

info@schoonderbeek-bv.nl

Routebeschrijving


 

Buitenveld fase 2
Prijsklasse € 368.000 tm € 425.000

In Het Buitenveld fase 2 komen 7 bijzondere woningen, bijzonder door de opvallende stijl-elementen in de gevelbelijningen die zowel in- als uitlopend vormgegeven zijn. De gevels zijn uit een verschillende steen met warme tinten en van hoogwaardige kwaliteit opgetrokken. De daken zijn voorzien van antracietkleurige pannen. Rondom de woningen zijn waterpartijen aanwezig, die het gevoel van rust benadrukken. De vele raampartijen zorgen voor mooie lichtvallen in de ruime woon- en slaap vertrekken. Dat biedt een positieve leefomgeving.

De woningen zijn optimaal gesitueerd ten opzichte van de tuin, zodat u optimaal kunt genieten op uw terras, van het voorjaar, de zomer en het najaar. Een aangenaam gevoel om naar uit te kijken. Het Buitenveld ligt nabij de vele voorzieningen van Vathorst én nabij de ontsluitingswegen, fietspaden en wandelroutes gelegen in een groenrijke omgeving.

‘Het Buitenveld’ is vernoemd naar de boerderij aan de Buitenveldseweg 3. Buitenveld ligt ten zuid-oosten van de historische, karakteristieke Boerderij ‘De Vathorst’.


Download plattegrond 1

Download plattegrond 2

.

.

 

 

 


Copyright © Schoonderbeek