Sitemap | Contact   

Schoonderbeek BV
Bouw- en Aannemingsbedrijf
Computerweg 16
3821 AB Amersfoort

tel: 033-455 83 65
fax: 033-455 03 66

info@schoonderbeek-bv.nl

Routebeschrijving

 

Amarillo
Baltonmeer, Amersfoort.

Bij de ontwikkeling van 'Amarillo' worden aantrekkelijke vrijstaande woningen gerealiseerd. De zonnige gevels zijn uit een oker-gele steen van hoogwaardige kwaliteit opgetrokken. De daken zijn voorzien van antracietkleurige pannen. De woningen, met ruime achtertuin, zijn voorzien van erkers en een grote garage met extra parkeergelegenheid op eigen terrein. 'Amarillo' ligt tegenover bestaande houtwallen in een waterrijke omgeving, nabij de vele voorzieningen van Vathorst en de ontsluitingswegen, fietspaden en wandelroutes.

De vrijstaande woningen staan garant voor een aangename privacy in een sociale omgeving. Het vrije uitzicht op sloten en kanaaltjes, beeldbepalende solitaire bomen, bosschage en houtwallen, en een idyllische waterpartij, zorgt voor een rustieke landelijke sfeer.

De tuitgevels vertonen geraffineerde details, zoals de rollagen langs de dakranden. De uitstekende rollagen langs de raampartijen en de geaccentueerde donkere hoekstenen geven de woningen een 'oud Hollandsch' karakter. De erkers geven een rijke lichtinval in uw 'living'. Uw auto staat beschermd in de garage en er is rekening gehouden met een extra parkeergelegenheid op eigen terrein.

Download de brochure voor meer informatie

Voor meer informatie neem contact op met:

Woonvast: tel: 033 422 10 10

Domicilium: tel:033 465 26 02

 

 

 


Copyright © Schoonderbeek